Vormingen

Computer Room_verkleindBij Anspire kan je terecht voor lezingen en workshops op maat en met oog voor de doelgroep.  Het onderwerp en de duur kunnen in overleg bepaald worden.  Aan elke vorming gaat een uitgebreide voorbereiding vooraf, zodat deze steeds aangepast is aan de vraag en de doelgroep.

Enkele voorbeelden

 • Privacy op het internet – Lezing – 3 uur
  Privacy is een hot item tegenwoordig, zeker met al de sociale media zoals Facebook.  Is het allemaal wel zo negatief zoals het wordt voorgesteld?  In deze lezing gaan we in op dit thema en ga je naar huis met een heleboel tips en trucs om je privacy te beschermen.
 • Facebook voor beginners – Workshop – 3 x 3 uur
  We zetten samen je eerste stappen op Facebook en leren hoe je Facebook kan gebruiken.  Tijdens de workshop krijg je ook veel tips over je privacy op Facebook.
  Voorkennis deelnemer: basisgebruik internet
 • Een smartphone of tablet aanschaffen? – Lezing – 3 uur
  Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone en/of een tablet.  Maar wat kan je er nu juist mee doen en zou dat wel iets voor mij zijn? Als ik dan beslis om er een aan te kopen, welke moet ik dan kiezen?
 • Meer halen uit je Android toestel – Workshop – 3 x 3 uur
  Een Android tablet of smartphone heeft veel mogelijkheden.  We  verkennen samen de mogelijkheden om online te gaan, apps te installeren, je mails en agenda te beheren, …

Praktisch

 • De kostprijs is afhankelijk van een aantal factoren, zoals duur van de vorming, aantal vormingen, … Soms werk ik op basis van waardering achteraf.
 • Een lezing, zonder praktisch gedeelte, heeft geen maximum aantal deelnemers. Voor een workshop, met praktisch gedeelte, zorgt de organisator voor een computer voor elke deelnemer (indien nodig) en een internetverbinding.  Het maximum aantal deelnemers voor een workshop hangt af van het onderwerp, het niveau van de deelnemers, …

Geïnteresseerd? Nog vragen?

Contacteer me op het nummer 0495 61 72 11 of het e-mailadres an@anspire.be om de mogelijkheden te bespreken.